HTML

RIP Moszkva tér

2011.04.28. 15:28 Mkls

Kezdem úgy érezni, hogy öregszem és egyre kevésbé vagyok megértő az olyan gondolatokkal amiket böszmeségnek tartok.

Most például azért tudnák ordítani, hogy a Moszkva teret átnevezik valami sokkal hosszabb és kevésbé megjegyezhető térre. A szüleim a Blaha Lujza teret még mindig EMKÉ-nek hívják, szóval úgy becslem, hogy lesz még egy jó 20-30 évünk amíg a Moszkva térről is két nevet kell a fejünkben tartani.

A közterületek elnevezése szerintem valami hallgatólagos közös alapja a társadalomnak, ezért eszméletlenül pökhendinek találom azt a politikust, aki úgy gondolja hogy ezt egyik pillanatról a másikra megváltoztathatja. Szerintem egy politikus eleve rosszul végzi a dolgát, ha szükség nélkül szóba kell hozni a tevékenységét. Britt tudósok biztosan ki tudnák mutatni, hogy a sok "azt már nem úgy hívják" beszélgetés a GDP-re is hatással lesz.

De leginkább azért vagyok dühös, hogy meg kell tanulnom az új neveket. Köszönjük Tarlós István, hogy mindannyiunk életéből elvettél 5 percet.

Szólj hozzá!

Címkék: politics

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása