HTML

The Walking Dead

2010.12.17. 02:32 Mkls

Az egy egész jó sorozat, viszont ami engem idegesít az ilyen zombivírus miatt világvége van tematikájú alkotásokban, hogy egy ilyen vírusnak szerintem óriási a kihalási valószínűsége, vagyis elég esélytelen hogy tömegesen és megállíthatatlanul terjedjen.

Elég egyértelműek a fertőző beteg tünetei, alig van lappangási idő, miután kiderül hogy mi is ez, bárki egy konyhakéssel meg tudja tenni a szükséges óvintézkedéseket. Vagyis mondjuk levágja a fejét annak aki meg akarná harapni, vagy akit már megharaptak. Meg azt nem hiszem el, hogy a hadsereg pl kifogyjon a lőszerből, és a bicegő zombik bedarálnák őket. Egy katona 5 tár lőszerrel kiiktat legalább 100-at, milyen ütemben kell akkor keletkezniük?

Nem véletlen, hogy a vírus kitörése részt mindig lehagyják...

Szólj hozzá!

Címkék: entertainment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása